+45 40 16 00 70 Send en email

Staldrens i Støvring, Viborg, Randers, Hobro og omegn

Vi har mange års erfaring med staldvask og staldrengøring

Er dine produktionsdyr netop sendt til slagtning, og skal stalden gøres klar til de nye? Få  lavet en staldvask og få rengjort din fjerkræfarm, svine- eller kostald af professionelle. Hos Jydsk Tagmaling har vi over 10 års erfaring med staldrengøring og staldrens, så du kan være sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt. Vi kontrollerer forholdene både før og efter rengøringen. Fra vores adresse i Nordjylland  udfører vi staldrens i områder som Viborg, Randers og Hobro – ja vi kører faktisk i hele landet.

Vi er KIK-godkendt til staldrens

Når du får rengjort din stald eller fjerkræfarm, er det vigtigt, at visse regler overholdes. Hos Jydsk Tagmaling er vi naturligvis KIK-godkendt (Kvalitet i Kyllingeproduktionen), hvilket vil sige, at vi er godt bekendt med alle kravene til en staldrens og sørger for, at vores arbejde lever op til disse. Vores mandskab og biler er altid desinficerede, og vi har vores eget vaske- og varmtvandssystem med, når vi kører ud til dig.

Bestil staldrens og -vask hos Jydsk Tagmaling

Når du bestiller en staldrens hos os, skal du ikke være bekymret for uventede ekstraudgifter. Vi aftaler en fast kvadratmeterpris, inden arbejdet udføres. Vi opkræver heller ikke kørsels-, weekend- eller ventetillæg. Du får en god pris og aldrig nogle ubehagelige overraskelser, når regningen kommer,

Så ring på telefon 40 16 00 70 og få et tilbud på rengøring af din stald eller farm. Du kan også skrive til os på mail anders@jydsktagmaling.dk. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt. Det er naturligvis 100 % uforpligtende, og vi besvarer også gerne de spørgsmål, som du kunne have.

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt din lokale tagmaler hos Jydsk Tagmaling på telefon 40 16 00 70 eller anders@jydsktagmaling.dk.

(+45) 40 49 08 79
kontakt@broby-entreprenor.dk