+45 40 16 00 70 Send en email

Imprægnering af fliser i Viborg, Randers, Hobro og omegn

Imprægnering af fliser

Imprægnering beskytter dine fliser mod vind og vejr samtidig med at gøre dem modstandsdygtige over for flisepest, alger og mos. Når vi imprægnerer dine fliser, bliver overfladen vandafvisende, så alger, snavs og andet skidt har svært ved at sætte sig fast.

Beskyt din facade med imprægnering

Facadeimprægnering er en oplagt del af efterbehandlingen, når din facade er blevet rengjort. Imprægneringen gør facaden vandafvisende og lukker huller i overfladen, så algevækst og snavs ikke trænger ind lige så nemt. Den holder altså din facade ren i længere tid, så dit hjem eller din ejendom kan bevare et pænt ydre. En tør facade giver også en isolerende effekt med kuldeafvisende egenskaber.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Imprægnering giver dig den bedste beskyttelse af dine fliser og din facade, så de holder i lang tid. Hos Jydsk Tagmaling er vi eksperter på området med mange års erfaring. Du kan derfor forvente den bedste service og et imponerende resultat. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon 40 16 00 70 eller skriv til anders@jydsktagmaling.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt din lokale tagmaler hos Jydsk Tagmaling på telefon 40 16 00 70 eller anders@jydsktagmaling.dk.

(+45) 40 49 08 79
kontakt@broby-entreprenor.dk