+45 40 16 00 70 Send en email

Fliserens i Støvring, Viborg, Randers, Hobro og omegn

Giv dine fliser nyt liv med professionel fliserens

Er dine fliser blevet kedelige at se på? Med en grundig fliserens kan de fremstå som nye igen – Og det behøver ikke koste en formue! Fra vores adresse i Nordjylland udfører vi fliserens i områder som Viborg, Randers og Hobro – ja vi kører faktisk i hele landet.

Rensning af fliser for privat og erhverv

Hos Jydsk Tagmaling tilbyder vi professionel rensning af fliser til både private og erhverv. Vores dygtige medarbejdere har de rette kompetencer til at få fliserne på eksempelvis din terrasse eller i din indkørsel til at fremstå pæne og nydelige. En rensning er markant billigere end at få udskiftet alle fliserne, og resultatet er ofte lige så flot.

Beskyt dine fliser mod pest og snavs

Når dine fliser bliver angrebet af flisepest, mos og alger, er det ikke kun udseendet, det går ud over. Fliserne bliver svækkede, og risikoen for frostsprængninger øges.

Vi anbefaler, at du får algebehandlet fliserne hvert andet år. Når vi udfører algebehandling, benytter vi skånsomt udstyr og væsker, som ikke beskadiger dine fliser. Vores mål er at levere den absolut bedste service til dig.

Få et tilbud på fliserens

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fliserens! Prisen afhænger af opgavens størrelse, samt om du skal have udført andre behandlinger såsom imprægnering. Hos Jydsk Tagmaling står vi meget gerne for det hele.

Ring på telefon 40 16 00 70 eller skriv en mail til anders@jydsktagmaling.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for tagmaling eller facaderens i forbindelse med din algebehandling. Læs mere om vores facaderens her.

Vi kører ofte nær Viborg, Randers og Hobro, men vi hjælper kunder i hele Jylland. Kontakt os på telefon 40 16 00 70 eller mail anders@jydsktagmaling.dk

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt din lokale tagmaler hos Jydsk Tagmaling på telefon 40 16 00 70 eller anders@jydsktagmaling.dk.

(+45) 40 49 08 79
kontakt@broby-entreprenor.dk