+45 40 16 00 70 Send en email

Facaderens i Støvring, Viborg, Randers, Hobro og omegn

Facaderens der pifter din facade op

Er vigtigt for dig, at facaden på din ejendom er pæn og præsentabel, kan vi hos Jydsk Tagmaling hjælpe dig. Vi udfører facaderens på næsten alle typer facader, så dit hus eller din bygning kan kan få sit oprindelige udseende tilbage. Fra vores adresse i Nordjylland udfører vi facaderens i områder som Viborg, Randers og Hobro – ja vi kører faktisk i hele landet.

Imponer gæster og forbipasserende med en flot facade

Facaden er noget af det første, man lægger mærke til ved en bygning, og det er derfor essentielt, at den fremstår flot, uanset om det er din virksomhed eller dit private hjem. Dette kræver, at den bliver vedligeholdt med jævne mellemrum.

Når vi har renset din facade, kan vi også imprægnere den, så den bliver vand- og smudsafvisende. Dette gør, at facaden ikke skal vaskes lige så ofte, samtidig med at det giver en isolerende effekt. Læs mere om imprægnering her. Det er en god investering i et land som Danmark, hvor vejret slider på facaden.

Gratis eftersyn af din facade

Vil du vide mere om vores facadevask, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og foretager et gratis eftersyn af din facade og giver dig et uforpligtende tilbud på facaderens og algebehandling. Med adresse i Farsø kører vi ofte omkring Viborg, Randers og Hobro, men vi kan komme til ud til kunder i hele landet.

Ring på telefon 40 16 00 70 eller skriv på mail anders@jydsktagmaling.dk. Vi vender tilbage til dig snarest. Det er 100 % uforpligtende, så du kontakter os bare med dine spørgsmål, og så giver vi dig et tilbud, hvis du ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på facaderens

Kontakt din lokale tagmaler hos Jydsk Tagmaling på telefon 40 16 00 70 eller anders@jydsktagmaling.dk.

(+45) 40 49 08 79
kontakt@broby-entreprenor.dk