+45 40 16 00 70 Send en email

Algebehandling i Støvring, Viborg, Randers, Hobro og omegn

Effektiv algebehandling af tag og fliser

Giver mos og alger dit tag et trist udseende? Hos Jydsk Tagmaling tilbyder vi algebehandling, der gør dit tag pænt og rent. Vores algerens er hurtig og effektiv, og behandlingen egner sig til alle former for tag samt andre typer overflader. Fra vores adresse i Nordjylland  udfører vi algebehandling i områder som Viborg, Randers og Hobro – ja vi kører faktisk i hele landet.

Hvordan udføres algerens?

Behandlingen foregår ved, at vi sprøjter en desinficerende væske på overfladen, som dræber algerne og får dem til at slippe taget, så de kan skylles væk. Vi lægger stor vægt på at udføre vores arbejde grundigt, så du kan forvente et flot resultat hver eneste gang. Det benyttes i høj grad på tage, men det kan udføres på forskellige overflader. Du kan læse mere om vores facaderens her. Hvis det er fliserne den er gal med, så kan du også læse mere om vores professionelle fliserens her.

Spar penge og forlæng tagets levetid

Vær tidligt ude og spar penge. Jo før du kontakter os vedrørende algebehandling, jo bedre. Hvis du lader algerne sidde for længe, kan de gro fast i dine tagplader og resultere i større skader, såsom frostsprængninger og vandskader. Algerne gør, at dit tag bliver nedbrudt hurtigere, og det er derfor vigtigt, at du får gjort noget ved problemet tidligt, så du undgår større omkostninger.

Vores algebehandling kan også virke forebyggende, så det kan være en god ide at lade os rense dit tag for alger en gang om året. På denne måde kan du komme algerne på forkant og forlænge tagets levetid markant.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på algebehandling

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores algebehandling samt få et uforpligtende tilbud på en opgave. Ring på telefon 40 16 00 70 eller skriv en mail til anders@jydsktagmaling.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for tagmaling eller facaderens i forbindelse med din algebehandling.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt din lokale tagmaler hos Jydsk Tagmaling på telefon 40 16 00 70 eller anders@jydsktagmaling.dk.

(+45) 40 49 08 79
kontakt@broby-entreprenor.dk