+45 40 16 00 70 Send en email

Epoxymaling i Viborg, Randers, Hobro og omegn

Få et slidstærkt og rengøringsvenligt gulv

Epoxymaling er løsningen til dig, der ønsker et stærkt gulv, som samtidigt er nemt at vedligeholde. Det er især et populært valg til værksteder, industrihaller og andre lokaler, hvor gulvet udsættes for stor belastning. I hjemmet kan det bruges til garagen eller kælderen.

Mange muligheder med epoxymaling

Epoxymaling giver dig rig mulighed for at få en gulvløsning, der passer præcis til dit lokale. Du kan vælge mellem flere forskellige farver, og malingen kan anvendes på mange forskellige slags overflader, typisk betongulve.

Før vi begynder at male dit gulv med epoxymaling, sørger vi for, at underlaget er i orden. Vi sliber altid betongulv inden maling, og revner i gulvet bliver fyldt med speciel spartelmasse.

Lad os udføre arbejdet for dig

Hos Jydsk Tagmaling har vi mange års erfaring med epoxymaling, så du kan trygt overlade opgaven til os. Vi giver dig et flot gulv, som holder længe og sjældent skal males igen.

Vil du vide, hvor meget det vil koste at få malet dit gulv med epoxymaling? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 40 16 00 70 eller skriv via mail anders@jydsktagmaling.dk. Vi har beliggenhed i Farsø nær Hobro.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for tagmaling eller facadevask i forbindelse med din algebehandling.

Find ud af hvad vi kan tilbyde inden for tagmaling.

Eller læs mere om vores facadevask her.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt din lokale tagmaler hos Jydsk Tagmaling på telefon 40 16 00 70 eller anders@jydsktagmaling.dk.